24-sarjan tähti Kiefer Sutherland: Saan liikaa palkkaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla erittäin suosituksi nousseen 24-televisiosarjan päätähti ja vastaava tuottaja Kiefer Sutherland on päivitellyt omaa palkkaansa. Supertähden mukaan hän ansaitsee nykyisin aivan liikaa.

Sutherland totesi lehtihaastattelussa, ettei hän ole ansainnut miljoonien tilipussiaan. Hänen mukaansa myös muut näyttelijät ovat ylipalkattuja verrattuna heidän työnsä vaativuuteen. Ylimääräiset tulot pitäisi actiontähden mukaan antaa mieluiten esimerkiksi sairaanhoidon parissa toimiville.

– Tällaisten palkkojen maksaminen elokuvabisneksessä on lähtenyt täysin käsistä. Näyttelijöiden ihaileminen on myös ylimitoitettua. Lääkärit ovat yhteiskuntamme tähtiä. Ihmiset kuten isoisäni, joka on vastuussa terveydenhoidosta Kanadassa, sekä opettajat, palomiehet ja poliisit, Kiefer Sutherland kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Uusimmat