FBI pidätti Guns’N’Roses -bloggaajan biisien vuotamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuvan rockyhtyeen, Guns’N’Rosesin, uutta musiikkia vuoti pari kuukautta sitten internetiin ennen aikojaan. Nyt Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI on tehnyt asiassa pidätyksen.

Yhtyeen vuosia odotetun Chinese Democracy -ikuisuusprojektin ensimmäiset kappaleet vuotivat tutkimusten mukaan verkkoon Los Angelesin alueella Culver Cityssä asuvan ja Skwerl-nimeä käyttävän bloggaajan kautta. Kesäkuussa levinneiden kappaleiden levitys rikkoi tekijänoikeuksia ja pidätettyä 27-vuotiasta Kevin Cogilliä epäillään nyt tekijänoikeusrikoksesta.

FBI:n tiedottaja Thom Mrozek kertoi poliisin pidättäneen Cogillin epäiltynä laittoman musiikin levittämisestä internetissä. Kappaleet julkaistiin hänen verkkosivustollaan osoitteessa Antiquiet.com, Star-julkaisu uutisoi eilen.

Nyt bloggaajaa odottaa jopa viiden vuoden vankeustuomio. Hän on myöntänyt teon, mutta ei ole kertonut kuinka sai käsiinsä julkaisemattomat kappaleet.

Uusimmat