90210-tähti haukkui vilauttelevat julkkistähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hills 90210 -suosikkisarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijätär Shannen Doherty ei onnistunut tekemään sarjan loppumisen jälkeen kovinkaan menestynyttä uraa. Pian hän saa kuitenkin tähdittää saman sarjan spin off -versiota.

Pysyäkseen otsikoissa hän on nyt haukkunut julkkiskollegansa Lindsay Lohanin ja Britney Spearsin, koska hänen mukaansa neitokaiset ansaitsevat saada negatiivista julkisuutta, koska he vilauttelevat intiimejä ruumiinosiaan paparazzeille. 37-vuotias Doherty on kuitenkin hiukan myöhässä, sillä kumpikaan ei ole vilautellut enää kuukausiin.

Shannen leimattiin 90210-roolihahmonsa perusteella aikanaan myös siviilissä tuhmaksi tytöksi, mutta hänen mukaansa Lindsay ja Britney menevät paljon pidemmälle.

– Kun esität jotain roolihahmoa, ihmiset olettavat sinun olevan samanlainen. Taisin siis tehdä työni hyvin. Mutta mitä minä tein? Kävin ulkona juhlimassa, kun olin 18-vuotias. Se oli ihan normaalia, mutta minua seurattiin tarkkaan. Ainakaan en näyttänyt jalkoväliäni, Shannen Doherty valitteli Access Hollywoodin mukaan.

Uusimmat