Hilary Duffin isä pääsi vankilasta ennen aikojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten oikeuden määräyksen rikkomisesta pidätetty ja kymmeneksi päiväksi vankeuteen pikavauhdilla määrätty Robert Duff on päässyt vapaaksi. Poptähti-näyttelijä Hilary Duffin isä oli myynyt osakkeitaan luvasttomasti viime kuussa.

Tapauksen taustalta löytyy Hilaryn vanhempien katkera avioerokiista, jonka johdosta oikeus on määrännyt isän omaisuutensa hukkaamiskieltoon. Osakkeiden ja muun omaisuuden myymiseen tarvitaan siis oikeuden lupa. Robert Duff myi kuitenkin ilman lupaa osakkeita 380.000 dollarin arvosta, ja nyt oikeus on jäädyttänyt rahat, Houston Chronicle uutisoi.

Isän pidätys ja vankeustuomio tulivat Hilarylle pahaan aikaan, sillä samana päivänä hän juhli 21-vuotispäiväänsä. Isä tuomittiin maksamaan vaimolleen Hilaryn syntymäpäiviä ja lahjaa varten 12.500 dollaria, eli lähes 7.000 euroa.

Uusimmat