Hui miten likaiset korvat Victoria Beckham, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -menestysyhtyeen riveissä Posh Spice -nimellä tunnettu hienohelma Victoria Beckham tunnetaan viimeisen päälle huolitellusta ulkonäöstään. Poikkeus näyttää kuitenkin vahvistavan säännön, sillä nyt Posh on ikuistettu tuhnuisissa tunnelmissa.

34-vuotias Victoria Beckham oli toissailtana juhlistamassa uuden tuoksunsa julkaisua Manchesterissä näyttävään valkoiseen karvaselustaiseen iltapukuun sonnustautuneena. Vip-tilaisuuden jälkeen Posh kävi vaihtamassa asunsa mustaan, mutta samalla selvisi, että suihku oli tainnut jäädä väliin.

Manchesterin yöelämään suunnanneesta supertähdestä illalla otetuissa kuvissa selviää, että Victorian korvat olivat kovasti puhdistuksen tarpeessa. Korvanlehdellä on selvästi havaittavissa ruskeaa likaa, joka on mahdollisesti itseruskettavaa voidetta. Katso kuvat tästä!

Hulppean juhlaillan ruokien ja juomien laskun loppusumma oli noin 17.000 euroa, Daily Mail uutisoi.

Uusimmat