Rihanna : Disturbia

Singlet · Stara.fi

Karibian maisemista kotoisin oleva r&b-musiikin supertähti Rihanna on työstänyt musiikkia yhdessä tuoreen poikaystävänsä Chris Brownin kanssa. Pariskunnan tuorein single tottelee nimeä Disturbia, ja Chris laulaa kappaleessa myös taustoja.

Heti kärkeen on todettava, ettei kappale ei kuulu Rihannan parhaimmistoon. Sen perusteema on tähän genreen aivan liian kornilta kuulostava ”bam bam bi dam bam bam di dam dam”, joka on taidettu kopioida ruotsalaisen The Arkin materiaalista. Tosin sillä erotuksella, että The Arkin genreen se sopii, mutta Rihannan materiaaliin ei.

Ärsyttävän renkutuksen ulkopuolella kappale on toki perinteistä Rihanna-soundia, eli taustat ovat kunnossa ja tuotanto hiottua. Biisin bridge toimii erityisen hyvin ja onkin hittiainesta, mutta kertosäe pilaa tunnelman. Rihannalla on plakkarissaan jo lukuisia isoja hittejä, joten väliin voidaan hyvin julkaista myös tällaista täytemateriaalia.

Pisteet 3/5

Uusimmat