Uniklubi : Rakkaudesta hulluuteen

Singlet · Stara.fi

Hämeenkyröläinen Uniklubi-yhtye julkaisee 17. syyskuuta kokoelmalevynsä Kaikki mitä mä annoin 2000-2008, joka sisältää myös pari uutta rallia. Kokoelmaa pohjustaa nyt julkaistava singlelohkaisu Rakkaudesta hulluuteen.

Biisi on perussoundiltaan tuttua Uniklubia, eli pääosassa on Jussin rikkinäisen käheä lauluääni. Jussi vastaa myös kappaleen sävellyksestä ja sanoituksesta. Biisissä on havaittavissa selvä koukunpoikanen, joka pyrkii jäämään kuulijan mieleen kappaleen kertosäkeestä. Siinä onnistutaankin yllättävän mukavasti.

Soundipuolella mennään aavistuksen tunkkaisissa tunnelmissa, mutta sen voidaan katsoa olevan vaikka yhtyeen tyylikeino. Erityisen hyvältä soundaa heti biisin alussa kuultava skittamelodia, joka ei ikävä kyllä juuri toistu enää varsinaisessa kappaleessa. Kokonaisuutena Uniklubin Rakkaudesta hulluuteen on positiivinen yllätys ja potentiaalinen radiohitti erityisesti mainion kertosäkeen ansiosta.

Pisteet 4/5

Uusimmat