Batman edelleen kansainvälisenä leffaykkösenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisin Batman-elokuva Yön ritari on menestynyt erittäin hyvin maailmalla. Christian Balen ja Heath Ledgerin tähdittämä vauhtipala komeilee edelleen esimerkiksi kansainvälisen leffalistan kärjessä.

Batman Yön ritari on tuottanut Yhdysvaltojen ulkopuolella tähän mennessä 417 miljoonaa dollaria. Elokuva on viettänyt listaykkösenä neljä viikkoa, joista kolme yhteen menoon, Reuters uutisoi. Ykkösenä leffa on esimerkiksi Ranskassa ja Saksassa.

Tällä hetkellä Yhdysvaltojen listaykkösenä oleva Tropic Thunder odottaa vielä ensi-iltaansa monissa maissa, mutta sekin on tuottanut Yhdysvaltojen ulkopuolella jo 14,1 miljoonan dollarin lipputulot. Vin Dieselin tähdittämä Babylon A.D. menestyi erityisesti Ranskassa, josta tuli lähes puolet koko kansainvälisestä tuotosta.