Britney Spears raikasi BB-talossa: Voi vi**u musiikkia!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa riemu repesi tänään, kun Isoveli ilmoitti asukkaiden kuulevan päivän aikana omia toivebiisejään. Mia hihkui heti alkuun innoissaan ”Voi vi**u musiikkia! Tämä on parempaa kuin bisse!”

Kyseessä ovat kappaleet, jotka asukkaat ovat ilmoittaneet lempibiisikseen ennen talooon astumistaan. Tästä syystä osa asukkaista harmitteli tilannetta. Erityisesti Niko valitteli valitsemansa kappaleen aiheuttavan nolostusta, Subin netti kertoi. Myös Cheryll totesi valinneensa ”jonkun tyhmän” biisin.

Asukkaille annettiin kitara, joka pitää olla biisin soidessa sillä asukkaalla, jonka toivekappaletta parhaillaan soitetaan. Ensimmäisenä toivekappaleensa kuuli Tero, kun ämyreistä raikasi Gigi D’Agostinon househitti L’amour toujours. Kappale sai asukkaat tanssimaan villisti talon pihamaalla.

–Kuuntelin tätä biisiä silloin, kun aavistin että mut oli valittu tänne taloon. Laitoin tämän biisin soimaan ja juhlin yksin, Tero paljasti kappalevalintansa taustan.

Tämän jälkeen tanssibileet jatkuivat Britney Spearsin Gimme More -hitillä, joka oli Mariannan toivekappale. Markon toiveena soi Martti Servo ja Mia oli puolestaan ilmoittanut toivebiisikseen Stairway To Heaven -klassikon, joka herkisti asukkaat kyyneliin.

Uusimmat