Hiphop-tähti Akon pahoinpiteli jälleen faninsa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop- ja r&b-tähti Akon heitti viime kesänä faninsa alas korkealta konserttilavalta sen jälkeen, kun tämä oli heittänyt artistia nyrkinkokoisella esineellä.

Artisti kutsui kyseisen 15-vuotiaan pojan lavan eteen ja turvamiehet nostivat hänet lavalle. Tämän jälkeen artisti nosti pojan ilmaan ja heitti lavalta maahan. Tapaus tallentui konserttiyleisön videoille. Asiaa käsitellään parhaillaan oikeudessa ja seuraava istunto pidetään 1. joulukuuta.

Nyt Akon, oikealta nimeltään Aliaune Thiam, on syyllistynyt uudelleen samankaltaiseen tekoon, kun hän työnsi konserttilavalla kuvanneet kaksi naisfania alas lavalta ja yleisön sekaan. Ainakin toista naista Akon myös löi kasvoihin. Viime viikon lauantaina 30. elokuuta sattunut välikohtaus tapahtui Guayanassa Etelä-Amerikassa. Tilanne tallentui videolle, jonka voi katsoa artikkelin alta.

Videolla nähdään kuinka Akon jättää hetkeksi lavan suunatessaan yleisön joukkoon. Lavalle palatessaan kaksi nuorta naista on noussut lavalle. Lavalle palattuaan Akon työntää molemmat naiset alas korkealta lavalta.http://view.break.com/566370 – Watch more free videos