Teippi pelasti Pinkin vilautukselta gaalassa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina nähty suuri MTV Video Music Awards -gaala oli erityisesti Britney Spearsin juhlaa, sillä vaikeuksistaan selvinnyt poptähti palkittiin peräti kolmella pystillä. Tapahtumassa oli kuitenkin muutakin silmänruokaa varsinkin estradilla.

Esimerkiksi r&b-tähti Pink oli keksinyt oivallisen tavan säästyä kohuotsikoilta paparazzien ristitulessa. Ilta tallentui kymmeniintuhansiin valokuviin, mutta Pink ei paljastellut yhdessäkään, vaikka hänellä oli esiintymisensä aikana yllään varsin paljastava asuste. Neitokainen oli nimittäin peittänyt kriittiset osat rinnoistaan teipillä, joten hän sai rauhassa levitellä takkinsa etumusta miljoonille television katsojille. Katso kuva tästä!

Esiintymisensä jälkeen vauhdikkaasti juhlinut Pink oli pukeutunut näyttävään punamustaan iltapukuun. Britneyn ja Pinkin lisäksi vuoden tärkeimpiin lukeutuvassa tapahtumassa oli mukana suurin osa popmaailman supertähdistä, kuten Rihanna, Christina Aguilera ja Katy Perry.