Idols: Tänään murskataan unelmia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana alkaa jälleen unelmien murskaaminen televisiossa, kun Maikkarilla ja Subilla pyörähtää käyntiin Idols-kilpailun uusin tuotantokausi. Kello 20.00 MTV3-kanavalla alkavassa kauden avauslähetyksessä seurataan koelaulujen tunnelmia Tampereella.

Idols-ohjelmassa nähdään nyt myös konkreettisia unelmien murskaamisia, kun tuomarit työntävät pudonneiden osallistujakortteja paperisilppuriin. Silppuri meni kuvauksissa kerran myös epäkuntoon, jolloin putoamassa ollut kilpailija pääsikin yllättäen jatkoon. Myöhemmin huomattiin, että unelmasilppurin johto oli irronnut seinästä.

Kaikien aikojen Idols -teemalla käynnistyvä realitysarja etsii suomalaisille jälleen uusia poptaivaan tähtiä, eli seuraajia sellaisille nimille, kuten Anna Abreu, Ari Koivunen, Antti Tuisku, Hanna Pakarinen ja Katri Ylander. Maikkarin lähetysten jälkeen Idols Extra jatkaa suoraan perään Subilla.

Kilpailun tuomaristossa ovat mukana Taikapeilistä tuttu Nina Tapio, tuottaja Patric Sarin sekä Jone Nikula. Ohjelmaa juontavat tuttuun tapaan Heikki Paasonen, Ellen Jokikunnas ja Jani Toivonen.