Basshunter: Olin pahoillani Britneyn puolesta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilistojen sijoituksilla mitattuna Ruotsin kaikkien aikojen kolmanneksi menestyneimmäksi artistiksi noussut Basshunter esiintyi viime keskiviikkona Helsingissä Elämä Lapselle -konsertissa. Stara tavoitti poptähden puhelimitse, kun hän oli matkalla lentokentälle.

Taannoin hänen singlensä Now You’re Gone vietti Britannian arvostetun singlelistan ykkösenä huimat viisi viikkoa, ja samalla hänen takanaan pysyivät muiden muassa Rihanna, Kelly Rowland ja Britney Spears. Basshunter kertoi olevansa pahoillaan siitä, että myös Britney jäi hänen jalkoihinsa.

– Tietenkin se kuulosti hienolta, mutta olin pahoillani Britney Spearsin puolesta, koska hänellä oli silloin vaikeaa. Sanoin Britneylle, että olisi halunnut jakaa ykköspaikan hänen kanssaan, jos se olisi ollut mahdollista, Basshunter kertoi Staralle.

– Hän voi nykyisin paremmin ehkä siksi, että kerroin hänelle, että olisin voinut jakaa ykköspaikan, poptähti vitsaili.

Samalla Basshunter kertoi tavanneensa keikoillaan lukuisia muitakin maailmantähtiä, mutta ei kuitenkaan viettäneensä juuri aikaa heidän kanssaan. Poppari totesi, että supertähtien julkisuustasolla artistit eivät juuri jaksa harrastaa kanssakäymistä toisten artistien kanssa. Menestyksestään huolimatta hän ei itse vielä tuohon supertähtijoukkoon mielestään kuulu.

Basshunterin puhelinhaastattelu julkaistaan lähiaikoina kokonaisuudessaan Staran podcastina.