BB: Mia ja Maria murtuivat lohduttomaan itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kuultiin juuri tämän viikon häätöäänestykseen päätyneiden nimet. Mukana ovat BB-Niko, BB-Cheryll ja BB-Maria. Erityisesti ensimmäistä kertaa häädettävänä oleva Maria otti tiedon raskaasti vastaan.

– Mä niin näin ketkä on äänestänyt! Mä näin sen niiden naamoista, Maria totesi Andreasille.

Pian tämän jälkeen Maria ja Mia kohtasivat talon terassilla. He halasivat toisiaan ja molemmat murtuivat samanaikaisesti lohduttomaan itkuun. Kyyneleet valuivat vuolaasti molempien poskille, eivätkä he pystyneet puhumaan pitkään aikaan.

– Voi vi**u. Sit vielä tää viikkotehtävä on tässä… Mä en käsitä. Tähän kun sais saa**na vi**u yhden bissen niin. Saa**nan vi**u, Mia sai kuiskattua vuolaan itkunsa lomasta.

– Niin kuin sanoin äsken Adellekin, niin tosi moni pelaa täällä raakaa peliä. Vahvimmat pois, Maria sai hetken päästä tyynnyteltyä.

Tämän jälkeen Maria meni keskustelemaan Nikon ja Harrin kanssa todeten uskovansa, että talosta lähtee sunnuntaina ”saletisti kaksi”. Talossa on nyt muutenkin varsin raskas tunnelma, sillä Andreas valittelee kovaa pääkipuaan ja Harri hermostui kuultuaan 5.000 euron palkinnosta pokeriturnauksessa. Päivällä nähty hyvä yhteishenki on nyt tiessään BB-talosta.