The Jonas Brothers deittailee fanejaan – levy-yhtiö ihmeissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äärimmäisen siveellisestä imagostaan tunnettu amerikkalaisyhtye The Jonas Brothers on alkanut osoittaa merkkejä normaalista teinitoiminnasta. Itseään seksuaalisesti ”säästävä” veljesbändi on samalla aiheuttanut imagoa varjelevalle levy-yhtiölleen harmaita hiuksia.

Yhtyeen nuorukaiset Kevin, Joe ja Nick ovat jo aiemmin näyttäneet vihreää valoa seurustelulle, ja myös teinipoppari Miley Cyrus on yhdistetty Nick Jonasiin romanttisessa mielessä. Nyt yhtye on saanut tyttöfaniensa polvet tutisemaan ilmoittamalla, että he deittailisivat mieluiten omia fanejaan kuin muita julkkistähtiä.

Bändi kertoi asiasta MySpace-sivustollaan, ja paljasti samalla yhtyeen jäsenten jo aiemmin deittailleen fanejaan. Tarkempaa tietoa tästä ei kuitenkaan annettu. Tieto on kuitenkin ristiriidassa Kevin Jonasin The Sun -lehdelle antaman lausunnon kanssa, jossa hän kertoi ettei yhtyeellä ole aikaa seurusteluun, ja vaikka olisikin, eivät he voisi koskaan seurustella faninsa kanssa.

Yhtye ei nyt myöskään suostunut vahvistamaan jäsentensä olevan tällä hetkellä sinkkuja.