BB-Tuuli raivostui BB-Johanin ”kaatopuheista”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin viime yö varsin äänekkäissä tunnelmissa, kun eripuraa syntyi illan ja yön aikana monille osapuolille. Suurin riita kehkeytyi Cheryllin ja ”hotellin henkilökunnan” välille, mutta myös BB-Tuuli ja BB-Johan olivat sanasodassa.

Viikkotehtävän ajan sviitissä yhdessä asuva pari saunoi illalla yhdessä, ja lauteilla syntyi myös riitaa. Tuulia kismitti erityisesti Johanin retostelut ”kaadoillaan” jo uusien asukkaiden ensimmäisenä iltana. Neitokaisen mukaan Johan ei ollut selvittänyt muille asukkaille tarpeeksi hyvin sitä, etteivät he todellisuudessa olleet harrastaneet seksiä talon ulkopuolella.

Johan pahoitteli tapahtunutta ja kertoi hänen suuren suunsa olleen syypää siihen, että asukkaille oli ehkä syntynyt aiheesta väärinkäsitys. Johan kuitenkin vakuutti muiden asukkaiden ymmärtäneen, että kyseessä oli vain vitsi. Tuuli kuitenkin huomautti, että osa asukkaista olettaa edelleen, että hän ja Johan ovat harrastaneet seksiä. Tämän jälkeen hän heitti juomansa Johanin päälle.

Tuuli otti asian niin raskaasti, että Johanin mahdollisuudet päästä pidemmälle hänen kanssaan ovat nyt jäissä. Yöllä he kuitenkin nukkuivat jälleen sylikkäin. Tänä aamuna talossa vallitsi kuitenkin jälleen rauha, eikä viime yön riitoja juuri käsitelty. Hotellin asukkaat ovat tosin vasta heräilemässä uuteen päivään.