Jonas Brotherin lahjakoiralla olikin punkkeja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumin teiniyhtye Jonas Brothers juhli tiistaina jäsenensä Nick Jonasin syntymäpäiviä. Muut veljekset antoivat Nickille 16-vuotislahjaksi kultaisennoutajan pennun. Pian selvisi, että koiran mukana tuli myös ei-toivottuja lemmikkejä.

Elvis-nimen saanut pentu sai siis uuden kodin tiistaina ja Nickin kerrotaan olleen uudesta perhenjäsenestä innoissaan. Jo seuraavana aamuna kuitenkin selvisi, että pennulla oli punkkeja, joten Nick suuntasi paikallisen eläinlääkäri Jeff Werberin pakeille.

Eläinlääkärin asiakkaat kertoivat People-lehdelle, että lääkäri ilmoitti muiden asiakkaiden joutuvan odottamaan hieman pidempään, koska vastaanotolle oli tulossa julkkis. Tämän jälkeen Nick Jonas asteli sisään koiransa kanssa takaovesta. Silminnäkijöiden mukaan koiralla oli punkkeja.