Supertähdet lento-onnettomuudessa – neljä kuoli ja kaksi kriittisessä tilassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa on sattunut vakava lento-onnettomuus, kun Learjet-merkkinen yksityinen suihkukone ajautui lähtökiidossa ulos kiitotieltä ja viereiselle autotielle. Sitä ennen lennonjohto oli nähnyt kipinöitä lentoonlähdössä. Neljä ihmistä kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti.

Kuolleiden henkilöllisyydestä ei ole vielä annettu tietoja. Loukkaantuneet supertähdet ovat Travis Barker sekä Adam ”DJ AM” Goldstein. Molemmat olivat perjantai-iltana esiintymässä Carolinassa sijaitsevassa yliopistossa yhdessä Jane’s Addiction -laulaja Perry Farrellin ja Gavin DeGraw’n kanssa. Tiedottajansa mukaan Gavin DeGraw ei ollut mukana turmakoneessa. Tällä hetkellä Farrellin mukanaolosta ei ole vielä saatu vahvistusta. TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Farrell ei ollut turmakoneessa.

32-vuotias Travis Barker tunnetaan Blink 182 -yhtyeen entisenä rumpalina ja MTV-kanavan realityohjelman tähtenä. Pahoin loukkaantunut artisti kiidätettiin kriittisessä tilassa onnettomuuspaikalta noin 130 kilometrin päähän palovammakeskukseen Augustaan. Myös Goldstein kuljetettiin samaan palovammasairaalaan niin ikään kriittisessä tilassa. Molemmat ovat hengenvaarassa.

Lisätietoja onnettomuudesta löytyy tästä!