Kuuma supermalli Doutzen Kroes bikineissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes on viettänyt hyvin ansaittua vapaapäiväänsä rantatunnelmissa Miamissa, Yhdysvalloissa. Victoria’s Secret -mallinakin jo debytoinut neitokainen kuvattiin rannalla pinkkeihin bikineihin sonnustautuneena.

Uusi supermalli ei vielä aiheuttanut juurikaan kuhinaa silminnäkijöissä, sillä hänen kasvonsa ja vartalonsa eivät ole vielä tulleet tutuksi suurelle yleisölle. Kulissien takana hänestä kuitenkin kohistaan parhailaan paljonkin. Katso kuvat tästä!

23-vuotias Doutzen Kroes on syntynyt Oostermeerissä, Hollannissa. Valmistumisensa jälkeen hän lähetti kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja pääsi heti kiinni mallimaailmaan. Nykyisin DNA Modelsin riveissä työskentelevä kaunotar on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan.

Doutzen Kroes on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa sekä toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace.