Dolly Parton kyllästyi huhuihin kuolemastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommina ja country-tähtenä maailmankuuluksi tullut artisti Dolly Parton on kertonut olevansa jo kyllästynyt huhuihin, joiden mukaan hän on kuollut. Hänen kuolemastaan on uutisoitu tänäkin vuonna virheellisesti jo useita kertoja.

Nyt Parton on todennut virheellisten huhujen vaikuttavan jo liikaa hänen läheistensä elämään. Tuorein tapaus nähtiin äskettäin.

– Olin mieheni kanssa mökillämme, kun hän sattui näkemään Fox-kanavan uutiset. Siellä kerrottiin, että olin kuollut sydänkohtaukseen. Mieheni herätti minut ja huusi ”Herää, olet kuollut!”. Sitten meidän piti soittaa läheisille, että en olekaan kuollut, Dolly Parton kertoi Access Hollywoodille.

– Ihmiset olivat soitelleet perheenjäsenilleni, veljilleni ja siskoilleni. Jotkut todella luulivat minun olevan kuollut. Maailmassa on paljon sairaita ihmisiä, mutta minä en ole yksi heistä.

Partonilla ei ole tietoa miksi juuri hänen kuolemastaan tehtaillaan valheellisia uutisia ja mistä koko juttu on saanut alkunsa. Hän pyytää kuitenkin medioita tarkastamaan ensi kerralla tietonsa ennen hänen julistamistaan kuolleeksi.