Poptähti Natalie Cole vakavasti sairas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin menestynyt laulajatähti Natalie Cole on joutunut sairaalahoitoon vakavan sairauden takia. Hänellä todettiin kesäkuussa hepatiitti-C, jonka hoidon sivuoireet veivät tähden nyt hoitoon New Yorkissa.

Cole kirjautui hoitoon jo 12. syyskuuta ja pääsee kotihoitoon Los Angelesiin arviolta vasta tällä viikolla, tiedottaja Maureen O’Connor kertoi Access Hollywoodille. Samalla Cole on perunut kaikki lokakuun työtehtävänsä ja keskittyy nyt vain toipumiseen.

Veriteitse tarttuva hepatiitti havaittiin rutiinitarkastuksen yhteydessä ja tartunnan epäillään tapahtuneen jo useita vuosia sitten, kun Natalie Cole oli käytti vielä suonensisäisiä huumeita.

Vuodesta 1975 saakka aktiivisesti esiintynyt 58-vuotias laulaja-lauluntekijä Natalie Cole on palkittu urallaan peräti kahdeksan Grammy-palkintoa. Hänen isänsä on jazz-legenda Nat King Cole. Natalien tunnettuja hittejä ovat muiden muassa This Will Be (An Everlasting Love) ja I’ve Got Love On My Mind sekä 80-luvun lopussa kansainväliseksi jättihitiksi muodostunut Miss You Like Crazy.

Tänä syksynä supertähti on markkinoinut ahkerasti uutta Still Unforgettable -albumiaan. Markkinointikiertueen kiireet ovat tiedottajan mukaan vaikuttaneet osaltaan negatiivisesti tähden kuntoon. Vielä päivää ennen sairaalaan päätymistään hän teki useita televisioesiintymisiä.