BB-Niko sai Anniinan ja Cheryllin kyyneliin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat pitivät tänään puheita toisilleen. Isoveli käski kaikkien pitämään viiden minuutin puheen itselleen tärkeästä asiasta. Perhe oli monien puheiden aiheena, mutta Nikon puhe äidistään herkisti asukkaita kaikkein eniten.

– Äiti on mulle maailman tärkein ihminen, vaikka olen aika materialistinen. Koko sen 21 vuotta, jonka mä olen elänyt, niin äiti on ollut mun elämässä. Mutsi tukee kaikkea mitä mä teen, vaikka se ei ole aina ylpeä mun teoistani. Tiedän, että äiti tykkää musta sellaisena kuin mä oon, BB-Niko kertoi.

– Ennen kun mä tulin tänne taloon, niin oli joitain asioita, joita mä en ollut kertonut mun äidille, mutta kerroin ne sitten tekstiviestin muodossa ennen kun mä tulin tänne taloon. Ne asiat oli sellaisia mitä mä olin vuosikaudet pitänyt omana tietonani, mutta en ollut voinut kertoa niitä koska mulla ei ollut rohkeutta niin paljoa.

– Mä pelkäsin, että kun mä tuun tonne studioon, niin onko mun äiti siellä. Sit se oli ja itki siinä ja sanoi niinku että se rakastaa mua ja että se on tuolla kun mä tuun takaisin sanon mä mitä vaan ja teen mä mitä vaan. Ja et mä oon aina sen lapsi.

Nikon puhe sai asukkaat ensin hiljaiseksi, mutta puheen päätyttyä asukkaat palkitsivat miehen raikuvilla aplodeilla. BB-Cheryll ja BB-Anniina olivat herkistyneet puheen aikana kyyneliin.