The Rasmus nousi Saksan singlelistalle ja perui keikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Rasmuksen hittisingle Livin In A World Without You on noussut Saksan singlelistalle sijalle 14. Saavutus on merkittävä maassa, jossa kotimainen musiikki on vahvassa asemassa. Singlelistaa kootaan myytyjen levyjen ja radiosoiton perusteella ja top 10 sisältää lähinnä saksaksi laulavia artisteja. Saksa julkaisee Black Roses-albumin tänään.

Myös Espanjassa, Ruotsissa, Italiassa, Tsekissä, Belgiassa, Itävallassa, Indonesiassa ja Meksikossa radio- ja videosoitto on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin. The Rasmus matkustaakin syksyn mittaan tiuhaan tahtiin ulkomailla markkinoimassa levyään. Tänään yhtye esiintyy MTV:n Live-konsertissa Barcelonassa.

Menestys ulkomailla syö Dynasty-kiertuetta, jonka Joensuun keikkapäivä 8. lokakuuta väistyy GSA-maiden promootiovaatimusten tieltä. Lippujen takaisinlunastus tapahtuu huomisesta lauantaista lähtien Lippupalvelun ennakkomyyntipisteissä. Liput voi myös käyttää sellaisenaan muissa kiertueen keikkapaikoissa Seinäjoen Rytmikorjaamoa lukuun ottamatta.Dynasty-kiertue:

03.10.2008 Rytmikorjaamo, Seinäjoki

04.10.2008 Teatria, Oulu

05.10.2008 Pakkahuone, Tampere

09.10.2008 Paviljonki, Jyväskylä

10.10.2008 Sirkus, Hämeenlinna

11.10.2008 Caribia, Turku

12.10.2008 Kulttuuritalo, Helsinki