BB-Niko: Kyllä mä sulle ”synttärilahjan” annan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään parhaillaan jännittäviä hetkiä, kun talon asukkaat ovat kokoontuneet suoraa lähetystä varten talon olohuoneeseen. Kisastudiosta otetaan välillä yhteyttä taloon, ja eräässä haastattelussa Vappu tivasi Nikolta kommentteja suuseksistä.

Haastattelun loputtua Niko ja muut asukkaat olivat niin sanotusti ”ratapihalla”, sillä kukaan ei tuntunut tietävän mitä Vappu ajoi kysymyksillään takaa. Niko totesi ettei hän ainakaan muista harrastaneensa moista BB-talossa ja muut asukkaat olivat samaa mieltä. Samaan aikaan Niko sai idean kanssakilpailijansa syntymäpäivälahjaksi.

– Se selviää Johan kuule puolen tunnin sisään, että jos mä jään tänne, niin kyllä mä sulle synttärilahjan annan, Niko lupasi viitaten Vapun mainitsemaan suuseksiin.

Häätöäänestyksessä olevista Andreas ja Niko pitävät jännityksen kurissa keskustelemalla esimerkiksi ihmisen pulssista ja verenpaineesta. Erityisesti BB-Mia on huolissaan mahdollisesta häädöstään.

– Mun varpaissa kuumottaa. Äsken sen oli tuossa kasvoissa. Mulla on ihan sellainen olo että pyötyisin. Mun äiti on varmaan siellä (studiossa) läyhäämässä, Mia kertoi tuntemuksistaan.