Big Brother 24/7 kärsii edelleen teknisistä ongelmista

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevan Big Brother -kauden tapahtumia voi aikaisempien tuotantokausien tapaan seurata reaaliajassa myös internetissä. Subin Big Brother 24/7 -lähetys on kuitenkin kärsinyt vakavista teknisistä ongelmista koko tuotantokauden ajan.

Nettilähetyksissä on ilmennyt katkoksia erityisesti sunnuntai-iltaisin, kun on viikon mielenkiintoisin hetki, eli häätöäänestyksen aika. Lähetysten kapasiteettia ei siis ole saatu vielä usean viikon jälkeen vastaamaan tilaajamäärän tarpeita. Jatkuvien katkosten syyksi on verkkosivulla ilmoitettu milloin Kauhajoen koulusurmat milloin palvelimiin suunnattu palvelunestohyökkäys.

Staran saaman lukijapalautteen mukaan ongelmat ovat jatkuneet myös tänä sunnuntaina. Nettilähetyksen ongelmat ilmenevät ääniraidan ja koko lähetysvirran toistuvana katkeamisena. Aiemmin ongelmia on ilmennyt myös siten, että katsojat eivät ole päässeet lainkaan mukaan lähetysvirtaan.

Uusimmat