Bruno tunkeutui muotinäytökseen – poliisi pidätti, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sacha Baron Cohen tunnetaan nykyisin parhaiten Ali G ja Borat -hahmoistaan, joista jälkimmäinen debytoi taannoin elokuvana erittäin menestyksekkäästi. Leffa saa pian jatkoa Cohenin toisesta hahmosta, kun itävaltalainen muotitoimittaja-malli Bruno seikkailee valkokankaalla.

Nyt Sacha Baron Cohen on aiheuttanut pariinkin otteeseen hämminkiä parhaillaan meneillään olevilla Milanon muotiviikoilla. Hänen Bruno-hahmonsa tunkeutui nimittäin ilman lupaa catwalkille kesken Agatha Ruiz de la Pradan muotinäytöksen.

Erikoiseen kolttuun sonnustautunut tähti ehti olla lavalla vain hetken, kun huoneen valot sammutettiin ja turvamiehet ottivat supertähden kiinni. Tämän jälkeen poliisi pidätti koomikon ja vei hänet poliisilaitokselle. Katso video tilanteesta tästä tai artikkelin alta.

Jo hieman aiemmin hän yritti pilata Versacen muotinäytöksen. Bruno saapui takahuoneeseen yhdessä Marie Claire -lehden mallien ja päätoimittajan kanssa väittäen kuuluvansa ryhmään. Päätoimittaja Joanna Coles kuitenkin ilmoitti turvamiehille, ettei näin ollut ja turvamiehet heittivät Cohenin ulos, New York Post uutisoi.