Scarlett Johansson meni yllättäen naimisiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naistähtien listan kärkipäähän lukuisia kertoja äänestetty näyttelijä Scarlett Johansson on mennyt yllättäen naimisiin. Hän ja miesystävä Ryan Reynolds avioituivat Johanssonin tiedottajan mukaan kaikessa hiljaisuudessa viikonloppuna Kanadassa.

Tiedottaja Meredith O’Sullivan ei julkaisemassaan lehdistötiedotteessa kertonut lainkaan yksityiskohtia avioitumisesta, Us Weekly uutisoi. Lehden saamien tietojen mukaan Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds avioituivat kuitenkin pienimuotoisessa seremoniassa Vancouverin ulkopuolella. Harvalukuisessa vierasjoukossa olivat mukana muiden muassa Scarlettin äiti Melanie Sloan sekä supertähden veli Adrian Johansson.

Scarlett ja Ryan kihlautuivat toukokuussa, mutta häiden ajankohta tuli viihdelehdistölle täytenä yllätyksenä. Vielä viime kuussa Scarlett Johansson antoi lausuntoja, joiden mukaan pariskunnalla ei ollut lainkaan kiire avioliittoon.

Suomen valkokankaalla Scarlett Johansson nähdään parhaillaan elokuvassa Kuningattaren sisar. Hänen tuorein elokuvansa on kuitenkin Woody Allenin Vicky Cristina Barcelona.