Lindsay Lohania vongataan Playboy-kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avoimesti lesbosuhteessa Samantha Ronsonin kanssa elävä poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on tällä hetkellä kovasti Playboy-lehden tekijöiden mieleen. He ovat nimittäin esittäneet hänelle jo pariin otteeseen tarjouksen nakukuvista, jotka julkaistaisiin lehden 55-vuotisnumerossa.

New York Magazine -lehdessä taannoin alastomana poseerannut Lindsay Lohan haluaa kuitenkin palauttaa ammatillisen kunnioituksensa taannoisten sekoilujensa jälkeen, joten hän on jo toistamiseen kieltäytynyt Playboyn tarjouksesta. Ensimmäisellä kerralla tarjous oli 700.000 dollaria. Toisen tarjouksen hintaa ei kerrottu.

Mister Playboy Hugh Hefner haluaisi saada Lohanin lehtensä sivuille Marilyn Monroe -tyylisissä kuvissa, jollaisissa Lindsay poseerasi New York Magazinen sivulla. Näillä näkymin Hef saa kuitenkin etsiä jonkun toisen supertähden kuviinsa. Johanna Tukiainen lienee jo ilmoittautunut vapaaehtoiseksi.