Tulli takavarikoi BB-asukkaiden viinat – Marianne paljasti rintansa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat ovat viikkotehtävänsä mukaan festarimatkalla tämän viikon. Eilen illalla ryhmä ahtautui BB-talon pihamaalla olevaan ”minibussiin”. Jari-Matin, Teron ja Andreaksen luotsaamana bussi lähti kulkemaan kohti festareita.

Asukkaat viettivät matkalla, eli BB-talon pihamaalla, koko yön ja he nukkuivat makuupusseissaan ”minibussin” penkeillä. Koko yön ajamisen jälkeen bussi pääsi viimein tulliin, johon matka kuitenkin tyssäsi. Tiukka tullimies puhallutti kuljettajana tuolloin toimineen Jari-Matin ja komensi kaikki matkustajat ulos autosta tullitarkastukseen.

Tämän jälkeen asukkaiden matkatavarat joutuivat tiukkaan syyniin, kun tullimiehet kävivät laukut läpi yksi toisensa jälkeen. Erityisen tarkkaan tullimiehet etsivät alkoholijuomia, joita myös löytyi. Festarimatkaajien viinat takavarikoitiin ja kaadettiin maahan. Moinen toiminta ei ollut luonnollisestikaan asukkaiden mieleen.

– Nää on ehkä parhaat festarit, joissa mä olen koskaan ollut, BB-Andreas totesi ja jatkoi laulamalla ”Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa…”

BB-Niko puolestaan naureskeli miettiessään ääneen mitä talosta jo aiemmin häädetty BB-Maria olisi tehnyt tullissa – tai tullimiehille. BB-Marianne säästyi kuitenkin takavarikoinnilta, sillä hän paljasti tullimiehille rintansa.

– Näytitsä oikeesti tissit? BB-Cheryll kyseli epäuskoisena, mutta Marianne kertoi säästyneensä vain siten tavaroidensa takavarikolta.

– Ne meni niin sekaisin mun tisseistä, ettei ne edes katsoneet mun passia, Marianne ihmetteli.

Miehet naureskelivat neitokaisen neuvokkuudelle, kun ryhmä pääsi tullista ja matka jatkui. Nyt ”minibussin” rattiin

ilmoittautui BB-Johan.