24-sarjan kaunotar sai lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suureen suosioon nousseen 24-televisiosarjan tähti Marisol Nichols on saanut lapsen. Toukokuussa raskaudestaan ilmoittanut kaunotar synnytti esikoisensa varhain tiistaiaamuna.

Lapsen nimesi on tulossa Rain India Lexton, pariskunnan tiedottaja Marlan Willardson vahvisti People-lehdelle. Lapsen isä on 24-vuotias ohjaaja Taron Lexton, joka on 12 vuotta vaimoaan nuorempi. Pariskunta ja lapsi voivat hyvin ja tuoreen äidin mukaan lapsi on ihanampi kuin hän olisi koskaan osannut edes odottaa.

Agentti Nadia Yassirin roolissa 24-sarjassa nähtävä Nichols ja Lexton avioituivat huhtikuussa. Nichols nähdään uudessa Felon-elokuvassaan myös yläosattomissa. Leffa sijoittuu vankilamaailmaan ja siinä nähdään myös Val Kilmer ja Stephen Dorf.

Näyttelemisen lisäksi Marisol Nichols toimii myös amerikkalaisen Bally Total Fitness -kuntosaliketjun mainoskasvona. Hän onkin tuttu näky samalla kuntosalilla, jossa muiden muassa Britney Spears pitää huolta itsestään. Odotusaikana Marisol harrasti ahkerasti Pilatesta, jonka avulla hän pyrkii pääsemään eroon odotusaikana kertyeistä kiloistaan.