50 Cent: Jay-Z oli tuntematon ennen Beyoncea!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähtien välinen tiukka sanailu jatkuu, kun 50 Cent iskee nyt sanallisesti hiphop-moguli Jay-Z:n kimppuun. Supertähti Beyonce Knowlesin kanssa seurusteleva Shawn ”Jay-Z” Carter on Fiftyn mukaan kansainvälinen tähti ainoastaan nimekkään kumppaninsa ansiosta.

Kymmeniä miljoonia levyjä soolourallaan myynyt ja muiden muassa Rihannasta tähden tehnyt Jay-Z oli 50 Centin mukaan täysi nolla ennen kuin alkoi seurustella Beyoncen kanssa ja meni tämän kanssa naimisiin kuluvan vuoden huhtikuussa. Fifty väittää, että vasta avioliitto nosti Carterin kansainvälisesti tunnetuksi tähdeksi.

– Olen Jay-Z:n suuri fani, mutta Yhdysvaltojen ja hiphop-genren ulkopuolella kukaan ei tiennyt kuka hän on ennen kun hän meni naimisiin Beyonce Knowlesin kanssa, 50 Cent väitti The Sun -lehden mukaan.

50 Centin kommentti sisältää kuitenkin hienoista katkeruutta, sillä saman alan supertähtenä hänen tulisi tietää kollegansa kansainvälisistä hiteistä. Haastattelussa Fifty vähätteli lisäksi Jay-Z:n omaisuutta, jonka kerrotaan olevan lähes 700 miljoonaa euroa.

– En usko, että hänen omaisuutensa on niin suuri. Kaikkea sitä on paisuteltu. Tunnen oloni mukavaksi enkä tarvitse enää mitään, joten emme ole kilpailemassa.

50 Cent oli arvostetun Forbes-talouslehden mukaan viime vuonna maailman eniten ansainnut hiphop-tähti. Hän ansaitsi vuodessa hieman yli 100 miljoonaa euroa. Jay-Z kasvatti omaisuuttaa samaan aikaan noin 56 miljoonalla eurolla.