BB-Antti sai Cherylliltä rukkaset

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jo aiemmin helliä hetkiä viettäneet BB-Antti ja BB-Cheryll viettivät viime yön festaritehtävän merkeissä. Pari oli yhdistänyt makuupussinsa siten, että molemmat nukkuivat ikään kuin saman peiton alla. Pidemmälle suhde ei viime yönä edennytkään.

Antti yritti saada Cheryllistä ”festarihoitoaan”, mutta lähentely-yritykset päättyivät nopeasti. Antti siirsi kättään peiton alla Cheryllin puolelle, mutta neitokainen siirsi sen päätään pudistelleen takaisin Antin omalle puolelle.

Antti ei uskonut kerrasta, mutta Cheryll ei päästänyt Antin kättä vaeltelemaan peiton alla. Lopulta Cheryll kääntyi selin mieheen päin, jolloin Antti tyytyi silittelemään tämän hiuksia. Asukkaiden unensaantia ”festarialueella” häiritsi lähistöllä tehty soundcheck, joten tunnelma oli varsin autenttinen.