Tero ja Andreas äänekkäässä sanasodassa saunassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailun viikkotehtävänä olevan festarireissun matkalaiset pääsivät eilen illalla viimein perille. Kohteessa oli tarjolla alkoholijuomia ja saunomista. Rauhallisissa merkeissä alkanut saunakeskustelu muuttui kuitenkin pian äänekkääksi sanasodaksi.

Erityisen äänekkäästi ottivat yhteen Andreas ja Tero. Ensinmainittu suuttui toden teolla Teron mainittua talon ilmapiirin parantuneen asukkaiden häätöjen myötä.

– Mä otan sen todella itteeni, että me vanhat asukkaat oltais ne, jotka tulee toimeen keskenään. Ei se tarkoita, että täältä häädetyt olis olleet jotenkin idiootteja. En mä tiedä onko se sulle niin epäselvä asia, Andreas raivosi.

– Mulle on ihan selvää, että täällä ei voi tykätä kaikista. Jos mä en tykännyt Mamesta, niin mä voin sanoa, että mä en tykännyt Mamesta. Jos sulla on jotain Mariaa vastaan, niin sä voit sen sanoa.

Tero rauhoitteli Andreasta yrittämällä perustella kantaansa, mutta selitykset eivät menneet perille, vaan mies jatkoi raivoamistaan. Erityisesti Teron rauhallisuus tuntui ärsyttävän häntä.

– Jos joku täällä ratsastaa neutraalina kakanmarjana puolukoiden seassa, eikä anna itsestään mitään, niin voi jeesus.

Lopulta Andreas rauhoittui hieman, mutta keskustelu jatkui vilkkaana. BB-Antti ja BB-Niko eivät osallistuneet juurikaan keskusteluun, mutta pian myös Cheryll ja Jari-Matti kertoivat omat mielipiteensä sanaharkasta.

– Yksi saunakeskustelu on antanut mulle paljon enemmän kuin koko muu juttu, Jari-Matti ynnäsi keskustelun tuloksia.