BB: Titanic-tunnari herkisti – Johan murtui kyyneliin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään edelleen festaritunnelmissa, kun asukkaat ovat viikkotehtävän mukaisesti festarimatkalla. Eilisen illan keskustelut keskeytyivät, kun festarialueen äänentoistosta alkoi soida Titanic-elokuvan tunnuskappale My Heart Will Go On.

Asukkaat ryntäsivät heti innoissaan tanssilattiana toimivalle patiolle.

– Ai tää on niin ihana biisi, Marianne huusi, kun parinmuodostus pääsi alkuun tanssilattialla.

Erityisen lämpimissä tunnelmissa hitaan kappaleen tanssivat toisiaan tiiviisti halailleet Anniina ja Andreas. Myös Jari-Matti ja Cheryll herkistelivät keskenään. Tuuli vaihtoi puolestaan tanssiseuraa pariinkin otteeseen ja siirtyi lopulta keinuttamaan lanteitaan yhdessä Nikon ja Antin kanssa.

Herkän kappaleen aikana Johan murtui yllättäen itkemään vuolaasti. Tilanteen huomannut Tuuli alkoi itsekin vuodattaa kyyneleitä myötätunnosta.

– Se tietää ihan kaiken. Mä voin kuvitella että nyt tuli ikävä, Tuuli totesi häntä lohduttamaan tulleelle Anniinalle.

– Siis jo ennen kuin mä tulin tänne taloon, niin mä näin silmissäni kuinka tää biisi alkaa soimaan, Marianne puolestaan kertoi kyyneleet silmissään.

– Tolla biisillä oli yllättävän paljon merkitystä, Johan kertoi toivuttuaan itkustaan.

Myös Tero jäi yllättäen pois tanssibileistä, sillä kovasti masentuneen oloinen mies siirtyi yksinään terassin nurkaan tuijottamaan seinää. Tämän jälkeen hän käveli sisätiloihin jättäen muut asukkaat ulos.