Brad Pitt ja Angelina Jolie aiheuttivat liikennekaaoksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtipari Brad Pitt ja Angelina Jolie aiheuttivat liikennekaaoksen vieraillessaan lastensa kanssa New Yorkissa. Supertähdet ja heidän lapsikatraansa ovat kaupungissa, koska Jolie kuvaa siellä parhaillaan uutta Changeling-elokuvaansa.

Maailman tunnetuimpiin naistähtiin lukeutuvan Angelinan läsnäolo on saanut julkkiksiin tottuneet suurkaupungin asukkaat liikkelle siinä määrin, että fanien parveilun takia liikenne on jumiutunut useaan otteeseen New Yorkin sydämessä Manhattanilla.

Angelina Jolie asuu Manhattanilla sijaitsevassa hotellissa, jonka editse kulkevan kadun liikenne katkesi pitkäksi aikaa paikalle saapuneen ihmismassan takia.

– Luulen, että hänen perheensä koko ja liikenteen suuri määrä olivat liikaa, silminnäkijä kommentoi MSNBC News -julkaisulle.