Alicia Keys & Jack White : Another Way To Die

Singlet · Stara.fi

Suuren kohun ja monien tekijä- ja biisivaihtoehtojen jälkeen uuden James Bond -elokuvan Quantum Of Solace tunnuskappaleeksi valittiin viimein Alicia Keysin ja Jack Whiten biisi Another Way To Die.

Monista Bond-elokuvien tunnuskappaleista on vuosien varrella tullut suuria hittejä, jotka ovat soineet vielä vuosia elokuvan ensi-illan jälkeen. Nyt tuollaiseen hittipotkuun ei olla pystytty, sillä Alicia Keys ja Jack White ovat saaneet aikaan vain välttävän kappaleen.

Biisi kuulostaa enemmän elokuvan alkutekstien taustamusiikilta kuin oikealta itsenäiseltä kappaleelta. Soundit ovat tuhnuiset ja vokaaleista ei voida juuri edes puhua. Lisäksi soundipuolella on lähdetty mahtailemaan niin överiksi, että tuloksena on sekavaa sillisalaattia ja jopa suoranaista kuraa.

Mikäli Another Way To Die -kappale olisi esimerkiksi Alicia Keysin soolobiisi, se ei olisi koskaan päätynyt demoversiota pidemmälle saati neitokaisen levylle saakka.

Pisteet 1/5