Beyonce Knowles bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti ja näyttelijä Beyonce Knowles on lomaillut Bermudalla rantatunnelmissa. Ilman miestään Jay-Z:tä vapaa-aikaansa rannalla viettänyt neitokainen nautti aurinkoisesta kelistä bikineihin sonnustautuneena.

Kyseessä oli yhdistetty työ- ja lomareissu, sillä matkan aikana Beyonce heitti myös keikan Bermuda Music Festival -tapahtumassa. Keikkaa seuranneena päivänä hänellä oli kuitenkin aikaa suunnata myös rannalle. Jay-Z oli samaan aikaan New Yorkissa.

Uuden levynsä 18. marraskuuta julkaiseva Beyonce nähdään kuvissa rannalla useiden turvamiesten saattelemana, joten supertähden läsnäolo kiinnitti nopeasti muiden rannalla olleiden huomion. Popparin visiitti oli kuitenkin varsin lyhyt, eikä hän poistanut lainkaan lanteitaan suojannutta kietaisuhametta.

Katso Beyoncen bikinikuvat tästä ja lisää kuvia tästä!