Beyonce ja pikkusisko Solange bikineissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Beyonce Knowles ja hänen pikkusiskonsa Solange bongattiin viime perjantaina bikineissä Miamissa, Yhdysvalloissa. Uima-altaassa hyvin viihtyneet popparisiskokset nauttivat täysillä ansaitsemastaa vapaapäivästä.

Aurinko häikäisi Beyoncea niin paljon, ettei hän suostunut luopumaan aurinkolaseistaan edes uima-altaassa. Hiphop-tähti Jay-Z:n kanssa taannoin avioitunut supertähti on saanut uuden levynsä juuri valmiiksi ja se julkaistaan 18. marraskuuta. Katso kuvat siskoksista tästä!

Beyonce nähtiin bikineissä viime viikolla myös Bermudalla, jossa hän oli yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla. Rannalla piipahtanut poppari ei kuitenkaan jäänyt nauttimaan auringosta ja poistui pian paikalta turvamiestensä saattelemana.