Täydellinen nainen upeana bikineissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Nicole Sheridan on viettänyt aurinkoista vapaapäiväänsä rantatunnelmissa bikineihin sonnustautuneena.

Juttuseurana Nicolella oli hänen naispuolinen ystävänsä. Kuvien perusteella ei uskoisi, että Sheridan on jo 44-vuotias, sillä hänen vartalonsa on kuin parikymppisellä. Katso kuvat tästä!

Englantilaissyntyinen Nicole Sheridan oli esiintynyt ennen Täydelliset naiset -läpimurtorooliaan yli kahdessakymmenessä televisiosarjassa. Urallaan hänet on nähty myös 13 elokuvassa. Tänä vuonna hän tähdittää elokuvia Fly Me To The Moon ja Noah’s Ark. Nicole seurusteli vielä äskettäin poptähti Michael Boltonin kanssa, mutta pariskunta purki kihlauksensa elokuussa 2008. Hän oli 90-luvun alussa myös naimisissa näyttelijä Harry Hamlinin kanssa.