Jennifer Lopez kiistää hermoromahduksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina perheen perustamisen takia hieman hiljaiseloa viettänyt latinotähti Jennifer Lopez on kiistänyt lehtitiedot, joiden mukaan hän olisi saanut hermoromahduksen vuonna 2002.

Toimittaja Kevin Sessum kirjoitti Lopezista varsin kärjekkään artikkelin amerikkalaiseen Elle-lehteen, mutta lehti ei suostunut julkaisemaan sitä, koska juttu oli lehden mukaan liian henkilökohtainen. Artikkeli päätyi lopulta The Daily Beast -julkaisuun.

Jutussa Jennifer Lopez kertoo ei-niin-ruusuisesta perhe-elämästään ja aikomuksista lähettää kaksospoikansa skientologien erikoiskouluun. Supertähti paljastaa kärsineensä ”hermoromahduksen tapaisen” vuonna 2002 ollessaan kuvaamassa Enough-elokuvaansa.

Nyt Lopezin tiedottaja on ilmoittanut, että haastattelun tiedot eivät pidä paikkaansa. Hänen mukaansa laulajaa johdettiin haastattelussa harhaan.

– Emme ole tyytyväisiä tähän. Niin pitkään kuin olemme tehneet töitä Jennifer Lopezille emme ole koskaan kuulleet tuollaisesta hermoromahduksesta, Lopezin tiedottaja kommentoi väitteitä.