Angelina Jolie imettää lehden kannessa, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudesta pitkään tauolla perheenlisäyksen takia ollut Angelina Jolie on palannut julkisuuteen. Hän on antanut viime päivinä muutamia lehtihaastatteluja, joissa supertähti on muiden muassa todennut vieraantuneensa julkisuudesta tauon aikana.

Nyt Angelina Jolie tekee kuitenkin paluuta julkisuuteen oikein rytinällä. Hän poseeraa muiden muassa W-aikakauslehden marraskuun numeron kannessa, mutta ei ole kuvassa yksin. Mustavalkoisessa kuvassa Angelina nähdään nimittäin imettämässä tuoreinta pienokaistaan.

Lehti lupaa paljastaa sivuillaan myös muita yksityisluonteisia kuvia Angelinan ja hänen miehensä Brad Pittin ja pariskunnan lasten elämästä. Kyseinen kansikuva löytyy tästä.

Angelina nähdään pian valkokankailla Changeling-elokuvassa. Elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 9. tammikuuta 2009. Kyseessä on Clint Eastwoodin ohjaama rikosjännäri.