BB-talossa ikäviä luovutustunnelmia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on jälleen nähty varsin tapahtumarikas viikko, kun taloon on saatu uusia asukkaita ja talosta on yllättäen myös poistettu yksi asukas. Tunnelmat talossa eivät ole juuri nyt parhaimmillaan.

Torstaina kilpailuun tuli kaksi uutta naista, kun BB-Kassu ja BB-Anna ilmestyivät sisään kesken juhlien. Lisää draamaa nähtiin jo samana yönä, kun BB-Niko sai raivokohtauksen ja heitti Mariannea täydellä punaviinilasilla. Pian tämän jälkeen tuotantoyhtiö päätti antaa Nikolle potkut talosta väkivaltaisen käyttäytymisen takia.

Viikon tapahtumat ovat vaikuttaneet asukkaiden tunnelmiin ja tänään Johan, Cheryll, Jari-Matti ja Andreas keskustelivat aiheesta. Johan myönsi harkinneensa luovuttamista ja poistumista talosta. Myös Andreas ja Cheryll myönsivät, että heilläkin on ollut samanlaisia ajatuksia, mutta he eivät olleet kuitenkaan tosissaan harkinneet asiaa.

– Mulla oli periaatteessa itselläni niin huono olla, että mietin, miksi mä olen täällä. Tuntui, että olisin nurkkaan ahdettu, en nähnyt ulospääsyä. Mutta sitten ajattelin että, astun tästä eteenpäin, Johan kertoi.

BB-Andreas totesi, ettei ollut tosissaan harkinnut lähtemistä, mutta torstai-illan juhlien tiimellyksessä hän sai kuitenkin itkukohtauksen, jonka aikana hän sopersi Jari-Matin olkaa vasten haluavansa ulos Big Brotherista.

– Mä haluan kotiin täältä! Mä sanon sen nyt ääneen ja mä haluan lähteä täältä! Mä haluan pois täältä ja että tää loppuu, Andreas vollotti kovaan ääneen.