BB-Andreas romahti: Mä haluan kotiin täältä!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon asteli eilen kaksi uutta asukasta, kun BB-Kassu ja BB-Anna muuttivat sisään hurjan kirkumisen saattelemana. Ensihuumasta selvittyään asukkaat keskustelivat tapahtumista kukin tahoillaan. BB-Andreas ja BB-Jari-Matti jutustelivat talon pihamaalla.

Keskustelu pyöri tuttuun tapaan myös Teron ympärillä, kun Jari-Matti haukkui häntä monin tavoin ja Andreas myönteli olevansa samaa mieltä. Tämän jälkeen keskustelu kääntyi kuluneen viikon tapahtumiin, jolloin Andreas tukeutui yllättäen Jari-Matin syliin ja puhkesi lohduttomaan itkuun.

– Tää on ollut mulle tähän mennessä vaikein viikko täällä. Mä haluan kotiin täältä! Mä sanon sen nyt ääneen ja mä haluan lähteä täältä! Andreas vollotti kovaan ääneen.

BB-Cheryll kuuli itkun ja tuli katsomaan mitä pihalla tapahtui.

– Mä haluan pois täältä ja että tää loppuu. Nyt mä kuolaan sun paidalle. Sä oot mun tuki ja turva. Meidän pitäisi olla varmaan sadan metrin päässä toisistamme,  Andreas itki Jari-Matin syleilyssä.

Andreas on mukana myös tämän viikon häätöäänestyksessä, joten hänen toiveensa voi hyvinkin toteutua sunnuntaina. Uusien asukkaiden tulemisen jälkeen myös Johan ja Cheryll kertoivat, että heidän putoaminen on todennäköistä.