BB-Andreas romahti: Mä haluan kotiin täältä!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon asteli eilen kaksi uutta asukasta, kun BB-Kassu ja BB-Anna muuttivat sisään hurjan kirkumisen saattelemana. Ensihuumasta selvittyään asukkaat keskustelivat tapahtumista kukin tahoillaan. BB-Andreas ja BB-Jari-Matti jutustelivat talon pihamaalla.

Keskustelu pyöri tuttuun tapaan myös Teron ympärillä, kun Jari-Matti haukkui häntä monin tavoin ja Andreas myönteli olevansa samaa mieltä. Tämän jälkeen keskustelu kääntyi kuluneen viikon tapahtumiin, jolloin Andreas tukeutui yllättäen Jari-Matin syliin ja puhkesi lohduttomaan itkuun.

– Tää on ollut mulle tähän mennessä vaikein viikko täällä. Mä haluan kotiin täältä! Mä sanon sen nyt ääneen ja mä haluan lähteä täältä! Andreas vollotti kovaan ääneen.

BB-Cheryll kuuli itkun ja tuli katsomaan mitä pihalla tapahtui.

– Mä haluan pois täältä ja että tää loppuu. Nyt mä kuolaan sun paidalle. Sä oot mun tuki ja turva. Meidän pitäisi olla varmaan sadan metrin päässä toisistamme,  Andreas itki Jari-Matin syleilyssä.

Andreas on mukana myös tämän viikon häätöäänestyksessä, joten hänen toiveensa voi hyvinkin toteutua sunnuntaina. Uusien asukkaiden tulemisen jälkeen myös Johan ja Cheryll kertoivat, että heidän putoaminen on todennäköistä.

Uusimmat