High School Musical -tähdet eivät saa vessarauhaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun High School Musical -sarjan tuorein elokuva saa ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa 24. lokakuuta. Elokuvan päätähdet ovat nyt otsikoissa ympäri maailmaa ja fanihysteria häiritsee heitä jo vessoissa saakka.

Ryhmän supertähdet kertoivat kokemuksistaan sunnuntaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Ashley Tisdale paljasti, että häneltä on pyydetty nimikirjoitusta yleisessä vessassa kesken ”toimenpiteen”, kun fanit työnsivät hänelle nimikirjoitusvihkojaan oven alta, Daily Mirror kertoi.

Vastanäyttelijä Vanessa Hudgens kertoi kokeneensa saman, mutta hän oli sentään ehtinyt hoitaa asiansa ennen nimikirjoituspyyntöä. Lisäksi Monique Coleman kertoi nuoren tytön tulleen pyytämään nimmaria tähden ollessa suihkussa Hong Kong Disneylandin kylpylässä.

Elokuvien miestähdet Zac Efron ja Corbin Bleu kertoivat hekin joutuneensa todistamaan samanlaista fanihysteriaa, kun heiltä oli pyydetty nimikirjoituksia ravintolan pisuaarilla. Bleun mukaan fanien isät pyytävät nimmareita, jotta tytär olisi tyytyväinen ja perhe pääsisi viimein kotiin ravintolasta.