Staraskaban finaali lauantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten ja nuorten laulukilpailu Staraskaban tämän vuoden voittaja selviää lauantaina 18. lokakuuta, kun kilpailun finaali kisataan Ikaalisten kylpylässä. Finaalissa on mukana kahdeksan semifinaaleista jatkoon selviytynyttä nuorta tähteä.

Finalistit esittävät kilpailukappaleinaan yhden yhteisen sekä yhden omavalintaisen suomalaisen pop- tai rock –kappaleen. Finaalin tuomaristossa istuu musiikin, median ja viihteen kovatasoisia ammattilaisia.  Tuomariston puheenjohtajana toimii kilpailun tuottajayrityksen Tapahtumaketjun Minna Mänty-Sorvari.

Finaalitapahtumassa esiintyy myös viime vuoden Staraskaban voittaja Johanna Ahonen. Lisätietoja kilpailusta löytyy osoitteesta www.staraskaba.fi. Finalistit ovat Tuuli Oikarinen Espoosta, Viivi Korhonen Kuvansista, Robin Packalen Turusta, Ville Haavisto Kyröskoskelta, Saara Tuomisto Vammalasta, Ivonne Cerdan-Kätkä Hyllykalliolta, Erika Vikman Lempäälästä ja Eveliina Lavonen Valkeakoskelta.