Idols-kisassa yllätyspudotus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilisessä Idols-ohjelmassa nähtiin semifinaalien ensimmäinen pudotus, kun laulamassa nähtiin ensimmäinen miesten ryhmä. Putoaja oli jo kilpailun alkukarsinnoista saakka ennakkosuosikiksi nimetty Daniel Diago, joten tulos oli varsin yllättävä.

19-vuotias hurmuri sai kuudesta kilpailijasta vähiten yleisöääniä ja joutui siten jättämään kisan kesken. Daniel Diago lauloi semifinaalissa Chris Daughtryn alunperin esittämän Over You -kappaleen ja sai tuomaristolta kehuja, mutta esitys ei kuitenkaan huokunut kaivattua itsevarmuutta.

Idols-kisan naiset saavat ensimmäisen semifinaalinsa ensi sunnuntaina. Yhteensä miesten ja naisten semifinaaleja nähdään televisioruuduissa kuuden lähetyksen verran.

Viime aikoina niin Suomessa kuin maailmallakin on kohuttu tämänkaltaisten realityohjelmien yleisöäänestysten luotettavuudesta. Usko tekstiviesteillä tapahtuvien äänestysten tuloksiin on ropissut ja moni uskoo tuotantoyhtiöiden päättäneen jo ennakkoon niin finalistit kuin voittajatkin. Yhtiöt ovat luonnollisesti kiistäneet väitteet perättöminä.