BB-Marianne luovuttamistunnelmissa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tämänpäiväiset tapahtumat olivat erityisen raskaita Mariannelle. Johanin yllättävä katoaminen talosta vaikutti hänen tunnelmiinsa varsin negatiivisesti.

– Jos tää tähän menee, niin… Mä en voi tietää mitä nyt on tapahtunut, mutta… Mä oon luvannut itselleni etten mä luovuta, mut kyllä se nyt alkaa näkymään mun tekemisissä, jos tää alkaa mennä tähän, että täältä yksi toisensa jälkeen negatiivisten asioiden takia lähtee, Marianne kertoi tuntemuksistaan.

– Eihän nyt ole edes ollut mitään sellasta. Mä veikkaan, että se on ihan jotain muuta. Jotain hyvää, eikä mitään pahaa. Mä rupeen pelkäämään päiväkirjahuonetta, Anniina totesi Johanin katoamisesta.

Väliaikatietojen mukaan Marianne on todennäköisin putoaja huomisessa suorassa lähetyksessä, joten hänen kotimatkansa voi alkaa odotettua nopeammin. Huomenna illalla Johanin kohtalo selviää myös asukkaille, kun taloon astelee vaihto-asukas ulkomailta.