Julkkismalli pelastui täpärästi lento-onnettomuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa tapahtui neljän ihmisen kuolemaan johtanut lento-onnettomuus, jossa olivat mukana myös musiikkitähdet Travis Barker ja Adam ”DJ AM” Goldstein. Koneessa piti alunperin olla mukana myös julkkismalli Shanna Moakler, joka tunnetaan myös entisenä Miss USA:na.

Travis ja Goldstein pelastautuivat hyppäämällä palavasta lentokoneesta sen ollessa vielä liikkeellä. Molemmat loukkaantuivat vakavasti, muta ovat päässeet sairaalasta. Travis pääsi palovammasairaalasta vasta tällä viikolla.

Travis Barkerin ex-vaimo Shanna Moakler selviytyi onnettomuudesta täpärästi, sillä hänen oli määrä olla mukana lennolla. Moakler kuitenkin perui reissun, koska hänelle tuli ”pahoja aavistuksia”, Us Weekly uutisoi. Neitokainen kertoi lehdelle, ettei hänellä ollut rohkeutta vaatia myös ex-miestään jäämään pois lennolta.

– Minun piti matkustaa Travisin kanssa Etelä-Carolinaan, mutta viime hetkellä minulle tuli paha aavistus ja sanoin, ettei meidän ehkä pitäisi lentää enää yhdessä. Jos jotain tapahtuisi, niin lapsemme menettäisivät molemmat vanhempansa, Shanna Moakler kertoi lehdelle.