Afrikalaiset BB-fanit Johanista: Onkin jo aika nähdä valkonaama!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brotherista tänä iltana mitä ilmeisimmin juuri Afrikan BB-taloon muuttava Johan on saanut sikäläiset BB-fanit iloitsemaan.

Kahdentoista Afrikan maan yhteisen Big Brother -kilpailun kolmas tuotantokausi on fanien mukaan ollut tähänastisista kausista tylsin ja lisäksi mielenkiintoisimmat hahmot on jo häädetty talosta. Nyt fanit toivovat, että Johan toisi hieman säpinää taloon. He ovat tutustuneet Suomen BB-uutisiin, joiden perusteella säpinää saattaa syntyäkin.

– Tuskin maltan odottaa!!! Onkin jo aika nähdä valkonaama talossa, eräskin fani iloitsi ohjelman keskustelupalstalla.

Tähän mennessä Afrikan yhteisessä Big Brotherissa on ollut mukana vain mustia kilpailijoita.

Munyan katoaminen on aiheuttanut Afrikan Big Brother -asukkaissa samanlaisia reaktioita kuin Johanin katoaminen aiheutti Suomessa. Afrikan BB-asukkaat ovat tänään spekuloineetkin syitä Munyan katoamiselle. Suurin osa uskoo katoamisen olevan vain pilaa ja miehen olevan vielä talossa. Johanin ilmestyminen taloon tulee siis olemaan suuri yllätys.