Munya Chidzonga on Suomen uusi BB-asukas, katso kuvat!

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talosta poistunut BB-Johan on mitä ilmeisimmin matkalla Etelä-Afrikkaan, jossa toteutetaan Suomen tapaan tänä iltana asukasvaihto. Afrikan BB-talosta lähti eilen puolestaan asukasvaihtoon mies nimeltä Munya Chidzonga.

BB-Munya on 22-vuotias zimbabwelainen nuori mies, joka on kotoisin maan pääkaupungista Hararesta. Itseään charmikkaaksi kehuva mies pitää erityisesti näyttelemisestä ja elokuvista. Munya inhoaa pelkureita ja epärehellisyyttä. Hän toivoo perustavansa oman tuotantoyhtiön sekä pääsevänsä lähitulevaisuudessa näyttelemään ja ohjaamaan lyhytelokuvaa. Vahvuudekseen hän kertoo hyvän ihmistuntemuksen.

Sikäläiset BB-fanit kuvailevat Munyaa lapselliseksi ja itserakkaaksi. Afrikan BB-talossa Munyalla on ollut hieman ongelmia muiden kilpailijoiden kanssa. Hän on itsekin todennut haluavansa Thamin, Sheilan ja Tawanan ulos talosta. BB-Munya yritti aiemmin tuloksettomasti iskeä 31-vuotiasta Tawanaa, jonka kerrotaan nyt olevan hyvä kumppani Johanille. Kuvia Munyasta löytyy tästä!

Munyan vierailua Suomen ohjelmassa on jo etukäteen kiitelty Afrikassa, sillä BB-fanien mukaan hän saa kerrottua suomalaisille tärkeää asiaa kotimaastaan ja Afrikasta yleensä. Zimbabwe kärsii vakavasta taloudellisesta romahduksesta ja maan keskimääräinen elinajanodote on samalla pudonnut 60 vuodesta peräti 37 vuoteen. Maa polkee ihmisoikeuksia ja kärsii rajusta hyperinflaatiosta.